Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terpstra - 08-01-2010 01:20:14
Auto & Vervoer

Rijden in sneeuw met automaat

Beste mensen, lees mijn tekst eens goed. rustig, kalm en nog een keer.
begrijpt u het niet, dan heb ik het niet duidelijk weergegeven. ik wilde het kort houden. mijn onderzoek is niet wetenschappelijk zoals expert beweert.
wie meet zich een dergelijke naam aan.? alleen een politicus. een gezonde bekwame techneut heeft kennis van zaken. kent zijn beperkingen. omdat hij de kennis heeft met vraagtekens over sommige zaken.
mijn dank voor de slip adviezen. ik was ze al eeuwen vergeten. toen ik in het bos wegslipte zei mijn kleinzoon van acht jaar; opa , mama zegt dat je in de tweede versnelling moet weg rijden. laat ik dat mijn dochters geleerd hebben.
dat heet de remmende werking van de voorsprong.
voor alle helderheid. ik heb aa. winterbanden. woon in de sneeuw gebieden waar gelukkig geen strooiwagen komt. en geniet er van. wel baal ik dat het ijs daardoor verpest wordt. het gaat u goed in 2010. groet h.