Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-01-2010 13:04:05
Geldzaken & Recht

Hotel gold card

Shahrzad schreef op dinsdag 29 dec 2009, 16:34: hoi,

ook ik werd vandaag gebeld door hotel gold card. nu weet ik niet of het van hunzelf was of zo een call center. maar goed mij werd ook van alles beloofd voor een prijs van 159,95 en de mededeling ja mevrouw heel veel mensen reageren verbaasd als wij hen deze actie overleggen.
ik ben met alles akkoord gegaan en later toen ik had opgehangen bedacht ik mij dat de surinaamse meneer mij in de opname gezegd had van of ik er mee akkoord ga dat er 159,95 van de rekening afgeschreven mag worden (waarop ik heb gezegd ja) en niet specifiek heeft gevraagd: gaat u ermee akkoord dat er 159,95 euro van uw rekenig als u besluit de kaarten te behouden. dit zijn natuurlijk twee totaal verschillende dingen waar ze je kunnen pakken als ze het heel letterlijk gaan nemen. jammer dat ik daar niet aan dacht toen hij met de vraag ging stellen :-s.
ik ben heel benieuwd binnen hoeveel dagen ik het pakketje thuis krijg en of er geld van mijn rekening af wordt geschreven wat niet hoort. en inderdaad zoals raadgever hierboven vermeldt is men niet verplicht om aan de betalingen door een incassobureau te voldoen.

groetjes


ik had dus precies hetzelfde. tussen kerst en oud en nieuw heb ik de brief met kaartjes gekregen, en meteen weer teruggestuurd. ik dacht dat alles nu goed opgelost was, maar afgelopen week is er toch 104 euro afgeschreven. dat wordt dus flink mailen!!