Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pb
pbarendse - 13-01-2010 00:48:52
Computers & Telefonie

Gtp=partitie

[quote=pbarendse schreef op woensdag 13 jan 2010, 00:46][quote=edwardus schreef op woensdag 13 jan 2010, 00:40]pbarendse, wat interessant dat je me publiekelijk aan de schandpaal nagelt.
wanneer is de laatste keer geweest dat je een externe disk kocht?
in de afgelopen pak 'm beet 5 jaar heb ik een stuk of 15 usb disks nieuw uit een doos gehaald en aangesloten. zonder uitzondering waren deze op fat32 voor-geformatteerd en mocht ik daar zelf een ntfs, ext3 of reiserfs van maken. je begrijpt dat ik dat niet met quick format optie heb gedaan.
gekocht is al even geleden. geleverd en geïnstalleerd grofweg een dag of 2 geleden. het is namelijk mn werk. ik denk dat ik dus wel weet waar ik over spreek...
brrr, geen edit-knop... wat een gemis.
voor wat betreft externe schijven heb je gelijk qua format, die zijn meestal wel fat32 geformatteerd. echter geldt ook daar nog steeds mijn opmerking. tenzij je windows 98 gebruikt kun je daar gewoon een quick format voor gebruiken, zonder enig probleem.