Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-01-2010 02:22:08
Voeding & Gezondheid

Rechtszaak

Beste mensen die reageerden. bedankt! ik heb zeker iets gedaan, namelijk het tot een rechtzaak laten komen. omdat die keer op keer verdaagd werd is zijn de 2 uitspraken pas in 2008 uitgesproken. das (automatisch je 'verdediger') wilde eerste schikken, maar ik vond dat niet gepast, want dan zou ik akkord gaan en haar moeten betalen, terwijl ze niks had gedaan. de 2 rechtzaken hebben er toe geleid dat zowel mijn kind als ik veel minder moesten betalen. door alle ellende en mijn lichamelijke beperkingen was ik niet voldoende in staat me fel te verdedigen en das ook niet. ik moest 1/5 betalen, mijn kind 1/4.
ik heb het beide onder uitdrukkelijk protest betaald. het zorgkantoor heb ik al die jaren op de hoogte gehouden maar het is niet haar zaak, zegt ze. nu, in 2009/2010 ben ik in proces met het zorgkantoor omdat zij het bedrag terugeist, terwijl ik het met haar medeweten door gerechterlijke vonnis heb moeten betalen aan die zgn pgb 'zorgverleneenster"!! het zorgkantoor heeft al maanden mijn pgb niet uitbetaald. ik kan er nu niet verder over schrijven, omdat dit proces nog gaande is, mét advocaat (niet das). zorgwekkend dat als je eenzorgverlener hebt die niet eerlijk blijkt te zijn, geen enkele instantie zich daarvoor interesseert, laat staan de gedupeerde helpt: hoe verder.