Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-01-2010 03:37:59
Geldzaken & Recht

Lening bkr

@restlies: bij een lening of telefoonabonnement teken je ervoor dat ze toestemming hebben om informatie van het bkr op te vragen en je te registreren. hypotheken worden overigens niet bij het bkr geregistreerd.

@botechbv: geen enkele kredietverstrekker geeft geld weg, zonder te weten dat het terug betaald wordt. dus men probeert u op te lichten, waarschijnlijk moet u dan eerst wat betalen en bent u dan alleen uw geld kwijt. of u haalt de mafia op uw nek, hetgeen uw familieleden en vrienden later zeer zullen waarderen.

als u in problemen zit, die u niet op een normale wijze kunt oplossen, zoek dan schuldhulpverlening, of neem, als u een bedrijf heeft, een schuldsaneringsbedrijf in de arm. u zult verbaasd zijn wat er allemaal in de financieele wereld mogelijk is!

een oude basisregel in de bankenwereld is: heeft u 10.000 euro schulden, dan slaapt u slecht. heeft u 1.000.000 euro schulden, dan slaapt uw bankier slecht.