Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 19-01-2010 16:58:30
Computers & Telefonie

Een logo toevoegen aan een envelop in word

[quote=lichtblauw schreef op dinsdag 19 jan 2010, 16:11]ha freya,

bedankt hoor, en je hebt gelijk, dat mijn printer dat niet leuk vindt is natuurlijk een probleem dat losstaat van het wordprobleem. ik weet wel dat ik eenvoudig een envelopje printen kan met de functie enveloppen onder 'verzendlijsten', maar ik zie de mogelijkheid om daar een plaatje in te voegen niet. ik werk met office 2007. misschien weet jij dat wel?
hoe dat in office 2007 gaat met enveloppen weet ik niet (gebruik zelf nog versie 2003), maar ik gebruik eigenlijk nooit de 'envelop'-optie om enveloppen mee te printen.
ik definieer mijn envelop gewoon op een a4'tje (in landscape) en gebruik daar dan dus b.v. de linker bovenhoek van. in jouw geval zou dat dan dus 23cm breed en 16cm hoog zijn. de envelop moet dan dus dwars in de printer.
het maakt voor de printer echt niet uit of je papiermaat nu wel precies dezelfde maat is als je envelop of niet. als je gewoon binnen die 23cm x 16cm blijft is er niets aan de hand.
vervolgens kun je op dat stuk van het a4'tje je teksten (adresvelden) en een afbeelding plaatsen en klaar is je envelop.

freya