Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 22-01-2010 16:26:11
Computers & Telefonie

Vodafone

@supreme_one / duivens18 / ed-asd / danley

bij deze laat ik jullie weten bericht van vodafone te hebben gehad.
in mijn mailtjes heb ik de link naar dit topic gezet, met de vraag hiernaar te kijken. of dat gedaan is? ik kreeg in ieder geval de volgende mail.

volledig bericht:
"beste kiran, bedankt voor de emails.
klanten kunnen sinds 1/1/2010 content betalingen en abonnementen op het open mobiele internet opvragen door met hun telefoon naar www.payinfo.mobi te browsen. je komt dan op een pagina waar de content diensten per 1/1/2010 een centraal overzicht geven van je betalingen en lopende abonnementen. je telefoonnummer wordt op deze site gebruikt zodat alleen jouw betalingen zichtbaar zijn. je kunt je via die pagina ook afmelden voor actieve abonnementen buiten vodafone live!
de content diensten omschreven als "waat media" hebben veelal te maken met erotieke diensten buiten de vodafone live omgeving.
de 3e link binnen vodafone live! en binnen de categorie "erotiek"+18" verwijst naar waat media. op deze site is een link te vinden met de naam "mijn aankopen", via deze link kunnen klanten zich voor de waat media abonnementen afmelden.
ook kan men terecht op de engelstalige site van waat.
helpdesknl@ waat.com".

helaas lost het niet al jullie problemen op. maar de mensen die nog aan het abonnement vastzitten, kunnen zich in ieder geval afmelden.

hoop t.z.t. van jullie te horen of het allemaal klopt en lukt!
[m.a.w. zie je abonnementen staan/lopende betalingen e.d.]
succes!