Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-01-2010 20:36:33
Garantie & Verzekeringen

Wa verzekering tegenpartij geeft niet thuis

Beide partijen hebben het schadeformulier ingevuld en ondertekend opgestuurd naar de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker.

je vult 1 schade formulierboekje in op die teken je allebei. ieder krijgt 1 exemplaar zo kan er achteraf niets aan veranderd worden. ieder stuurt na verdere invulling thuis het exemplaar naar zijn eigen verzekering/tussenpersoon. dus niet allebei naar de verzekering van de veroorzaker tenzij het dezelfe verzekeraar betreft.je eigen verzekeraar moet ook op de hoogte gesteld worden,zo ik het hier lees is alleen de tegenpartij op de hoogte gesteld. indien je een all risk verzekering hebt gaat je eigen verzekering snel achter de schade uitkering aan,ook bij wa moet de eigen verzekeraar stappen ondernemen. als het gebeurd is zo als je beschrijft is er in het begin al een fout gemaakt.


gr henk