Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-01-2010 01:16:19
Garantie & Verzekeringen

Wa verzekering tegenpartij geeft niet thuis

Hallo,

nogmaals dank voor alle reacties; vooral vladja heeft er veel werk van gemaakt! omdat ik niet voor mezelf schrijf en het verhaal dus ook niet ken, moet ik het eerst checken met mijn kennis, vandaar dat de details niet direct worden genoemd.
even wat aanvulling: er is door beide bestuurders slechts 1 aanrijdingsformulier ingevuld, mijn kennis heeft dit formulier naar de verzekering van de tegenpartij gestuurd (had dus niet gemoeten, maar dit is zijn eerste aanrijding in 20 jaar; is een vrijgezel, beetje naief en heeft niet goed nagekeken hoe een en ander moest verlopen). hij heeft wel zijn eigen verzekering de volgende dag gebeld en verteld wat er was gebeurd; heeft ook schriftelijk antwoord van zijn verzekering gekregen met een voorbeeldbrief t.a.v. aansprakelijk stellen van de tegenpartij, maar heeft deze niet verstuurd! hij is als gezegd naar de dealer (al jaren vaste klant, goed contact enz.) gegaan en alles uit handen gegeven omdat zij verder de zaken zouden regelen, zo werd hem verteld.......naief, maar ja, is gebeurd.
krijg zelf wel een beetje de indruk dat hij het contact met de tegenpartij ook niet als prettig ervaart, hij was al blij dat die verzekerd was..........laat ik het zo zeggen; de medewerking laat te wensen over, waarschijnlijk is daarom ook de aansprakelijkheidsbrief niet verstuurd (maar dat is een wild guess mijnerzijds).

wederom bedankt voor het meedenken,

groet, henson