Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-01-2010 03:16:57
Huishouden & Energie

Trommel van aeg lavamat wasmachine draait niet

@ difograaf:

de klok heeft geluid, maar waar hangt de klepel?

waar je graaf in bent weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat je hier een ongelofelijke blunder hebt begaan met je stelling dat in wasmachines alleen éénfase inductiemotoren zitten. je had er nog bij moeten zetten dat deze motoren niet uit zichzelf aanlopen, doch dat je die aan de (leren) riem aan moet slingeren. want in dit tijdperk ben je kennelijk blijven steken.

weliswaar zit in onze wasmachine een éénfase inductiemotor, doch dat is een 34 jaar oude aeg turnamat s. wanneer je nadien nooit meer een wasmachine van binnen hebt gezien, kun je beter niet reageren.

maar ik snap het wel: iedereen is gek. (denkt/zegt iemand die zelf niet op deze, maar in zijn eigen wereld leeft.) daar hebben ze inrichtingen voor waar velen zo denken. ouwe jongens onder elkaar. gewoon stijf en strak volhouden kun je daar.

dat is nog een lachen, om 03:15, maar nu ga ik toch maar naar bed....

h.