Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 30-01-2010 14:26:56
Geldzaken & Recht

Opschorten bijstand

@menneke

neem aan dat op de afspraak van 2 februari ook een tijd geplakt zit.
zou u willen aanraden op die dag langs te gaan. de man zal misschien uw afspraak aan een ander hebben gegeven, maar is aanwezig.

ik vind dit een vreemd verhaal. dossier weg? zal zijn dat hij zelf niets terug kan vinden, want mijn ervaring is dat de wwbtjes goed bij elkaar gehouden wordt.
neem ook aan dat dit uw klant-manager is. die is u persoonlijk toegewezen, en die behoort u met raad en daad bij te staan.

inderdaad is het zo dat als u een 'controle-afspraak' mist, men de uitkering stop zet, heb dat regelmatig zelf meegemaakt bij mijn wwb clienten. ook ik belde dan op, en zwengelde de uitkering weer aan en maakte een nieuwe afspraak.
als dit de eerste keer is zal u ook niet gekort mogen worden.
deze afspraken beter ergens noteren dat het in het zicht staat.
kalender in woonkamer of toilet .... je kan aardig in de problemen komen en voor alles dan weer is rechtgetrokken?

in mijn gemeente bestaat er ook een clientenraad sociale zekerheid, u zou eens op 't gemeentehuis in de foldermolen moeten kijken, daar kan u de klacht ook kwijt.

heeft u vaker problemen met uw vaste contactpersoon/klantmanager, men kan u een ander toewijzen.

voor alsnog: het is bijna 2/2 .... breng nog eens een bezoekje en laat de man dit rechttrekken. niet laten afschepen met een telefoontje. hij heeft het misschien nu druk, maar hij kan dit niet afdoen met .... dossier is weg, bekijk het maar.

doe maar net alsof je gek bent, desnoods zeg je maar dat je eens komt kijken of je dossier al boven water is! en neem voor de zekerheid je bescheiden mee.
succes!