Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lapto - 01-02-2010 18:22:29
Geldzaken & Recht

Action weigert wettig nl betaalmiddel

Bij het invoeren van de euro zeiden menig mensen al dat de 1 en 2 eurocent snel zouden worden afgeschaft.
ook bij ons is de enige winkel die nog met die dingen werk de aldi.

ik kan me voorstellen dat sommige winkels geen 200 en 500 accepteren omdat er gewoon weg niet genoeg wisselgeld in de kassa zit hiervoor maar ik vind het bijzonder ongepast dat mensen die gepast kunnen betalen niet mogen omdat sommige winkels 1 en 2 eurocent niet aan willen nemen.

ik ben een aantal weken geleden bij de ah geweest en toen was er ook een vrouw voor me die een volle winkelkar had en iets van €100,83 moest betalen ( kan een euro of 2 meer zijn maar was zeker 83 cent op het laatst ) en ze namen het niet aan.
op dat moment zei die vrouw dat er nergens op stond dat ze het niet zouden aannemen maar de vrouw achter de kassa zei dat ze het niet mocht aannemen.
vervolgens liet die vrouw nog een extra euro zien om te laten weten dat ze het wel kon betalen maar zei gewoon dat ze dan zelf de spullen mochten terug leggen en ze liep gewoon op haar gemak weg.

dit moment vond ik zo goed en eigenlijk heb ik gewoon veel respect voor die vrouw want het ging haar om het principe.

greetings lapto