Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henk138 - 01-02-2010 18:41:27
Elektronica & TV

Upc, uitval beeld

[quote=hal00125 schreef op maandag 1 feb 2010, 14:47]alle gekheid op een stokje . wij hebben dit probleem ook regelmatig en dan lijkt het erop dat er een (onverklaarbare ) update komt . wij hebben ook veel gebeld met de klantenservice maar daar wordt je ook niet veel wijzer van en ook niet tevreden . wij hadden een nieuwe flatscreen gekocht , niet zo goed merk , een sony bravia !!!! en daar werkte ons eerste mediabox ook niet meer mee . dus kregen we een mediabox met dvr (opnemen) en nu lijkt dat probleem opgelost maar dat hij nog steeds uitschakeld en twee minuten uit is , ja dat klopt . irritant .
verder hebben we een probleem met de afstands bediening , die blijft hangen op als je een 1 drukt , dan krijg je 11 , ook zo lekker iirritant . hopelijk hebben we snel een andere maatschappij die upc van de aardbodem af veegt . lang leve de glasvezel (hopelijk)


ik heb hetzelfde gehad. de combinatie sony bravia en hd mediabox gaf problemen. dat kwam door de hdcp. hdcp staat voor high bandwidth digital content protection. dit is een door de filmindustrie bedacht beveiligingssysteem om illegaal kopieren tegen te gaan. het komt erop neer dat een decoder met hdcp alleen informatie doorgeeft aan een hdtv apparaat dat óók hdcp ondersteunt. mediabox vervangen door de zwarte (philips) uitvoering met harddisk was hier de oplossing.