Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 04-02-2010 19:08:15
Geldzaken & Recht

Nederland apenland.

[quote]we betalen de meeste belasting van de zogenaamde beschaafde landen.geklets! ga even naar de website van de oeso en kijk daar de tabellen qua belastingen nog maar eens even na. er zijn nog heel veel landen die een zwaardere belastingdruk kennen dan hier te lande. dit is dus gewoon een leugen.

[quote]als het een beetje vriest, rijden er geen treinen (de belgen zeggen, er reed één trein niet en dat was de trein naar nederland) en zijn de wegen niet begaanbaar (het zout is op) maar dit is natuurlijk wel begrijpelijk, we betalen zo weinig wegenbelasting en het openbaar vervoer is zo goedkoop !!!het ov is inderdaad wel hypergevoelig voor slechte weersomstandigheden. dat het zout op is... tsja... als er wekenlang dagelijks gestrooid moet worden, dan gaat dat spul ooit eens op. we hebben dit jaar een uitzonderlijke winter, dat had men ook niet kunnen voorzien. maar ja, wij willen wel een winter met winterweer, maar we willen er tegenwoordig vooral geen last meer van hebben. gezeur, dus.

[quote]als je wat mankeert, is het maar de vraag of dat je (goed) geholpen word.volgens mij kan iedereen hier gewoon naar de arts en daar word je gewoon geholpen. dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een overgeïdealiseerd land als de vs, waar je wel geholpen wordt als je maar kunt betalen.

[quote]rechten als burger / belastingbetaler hebben we niet in deze schijn democratie.dit is werkelijk te belachelijk voor woorden. ga eens een tijdje in een land als cuba, noord-korea, of willekeurig welk ander dictatoriaal geregeerd land wonen. dan klaag je hier nooit weer! alleen schijnen velen hier tegenwoordig te denken dat democratie betekent dat je overal je zin in moet krijgen o.i.d. die hebben het dus duidelijk niet begrepen.

[quote]politie; hebben we nieto, waar krijg ik dan al die bekeuringen vandaan?
[quote] er lopen alleen heel veel van die apen is zwarte pakken die als enige in dit land geweld mogen gebruiken. het zijn alleen “belasting dieven” en voor de rest is het daar een grote kleuter school.zo lekker goed beargumenteerd en uitgelegd! oftewel: wat is dit nou weer voor borrelpraat? wees in 's hemelennaam blij dat de politie het alleenrecht op geweld heeft. of had je liever dat elke willekeurige gek kan gaan rondzwaaien met een pistool of geweer? overigens is dat alleenrecht ook niet helemaal juist: in noodgevallen (zelfverdediging) mag eenieder gepast en proportioneel geweld gebruiken.

[quote]de bureaucratie en de regeltjes nemen alleen maar toe en de rechten van de burgers worden alleen maar minder.die rechten hebben we het al over gehad; graag zou ik willen weten wat voor rechten je nu niet meer hebt die je - pak 'm beet - tien jaar geleden nog wel had.\
dat er regeltjes gemaakt worden, wordt onder meer veroorzaakt door de toenemende complexiteit van de samenleving. verder is het zelfcorrigerend vermogen van de burger drastisch gedaald: er lopen steeds meer idioten rond die vinden dat alles maar moet kunnen en mogen en daar dan ook naar handelen en daarmee anderen overlast bezorgen. tsja, als je niet kunt omgaan met je vrijheid, dan wordt die vrijheid ingeperkt. kijk maar eens hoe je dat doet bij kinderen: wanneer een kind de vrijheid die de ouders hem gunnen misbruikt, dan kun je er donder op zeggen dat die vrijheden drastisch beknot zullen worden.

[quote]het koningkijkhuis is het op één na duurste van de wereld, daar staat tegenover dan ons apenland het bijna kleinste land van de wereld is, dus dit kan natuurlijk niet; weg met het koninklijk huis.leve de republiek! dat mag je natuurlijk vinden. helaas voor jou is vooralsnog er nog steeds een meerderheid die voor de monarchie is. mij persoonlijk maakt het weinig uit, alhoewel ik de symboliek van een koningshuis wel mooi vind.

[quote]dit apenland is een feest voor oplichters en zogenaamde telecom en energie bedrijven die het niet zo nou nemen met hun klanten.nou, dat valt ook wel weer mee. natuurlijk zijn er veel en vaak problemen, dat weten we. maar afgezet tegen het buitenland is het hier niet veel beter of slechter, hoor! en dat het niet zo slechts is, blijkt ook wel uit de penetratiegraad van bijvoorbeeld breedbandverbindingen, waarmee nederland internationaal toch echt één van de koplopers is.

al met al is jouw verhaal gewoon een verzameling volkomen ongefundeerde en op volkomen onjuiste aannames en verzinsels gebaseerde borrelpraatjes. lekker meehuilen in het leger klagers en jammeraars dat voortdurend loopt te grienen en te schelden dat het hier allemaal zo verschrikkelijk slecht is. driewerf bah!
natuurlijk zijn er in elk land zaken die voor verbetering vatbaar zijn. zo ook in dit land. maar bedenk daarbij wel dat wat voor jou persoonlijk een verbetering mag zijn, voor mij misschien een behoorlijke verslechtering zou kunnen betekenen. het is onmogelijk dat zestien miljoen mensen allemaal precies dat krijgen wat ze willen.

en als je actief dingen wilt veranderen, word dan politiek actief! maar ja, dat willen de meesten niet, want dan zou je eens ergens je voor moeten inzetten. het is veel makkelijker en lekkerder om anoniem op het internet te gaan lopen schelden en onwaarheden te verkondigen.

informeer jezelf in het vervolg eerst eens, voor je als een kip zonder kop al kakelend het internet overtrekt.