Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tonkuijler
tonkuijler - 05-02-2010 15:04:43
Auto & Vervoer

Groot onderhoud + 4 banden vervangen

Beste righard,
op je 1e factuur horen vermeld te staan, 4 nw banden - balanceren - verwijderingsbijdrage - 4 ventielen.

bij het garagebedrijf waar ik altijd kom, word altijd vierkant uitgelijnd en de kosten zijn € 60 voor personenauto`s, € 75 voor busjes en € 125 voor vrachtwagens.

m.a.w je bent genaaid, waarschijnlijk zijn in 1e instantie de nieuwe banden gemonteerd door de jongste bediende, en heeft een goede monteur zijn werk niet gecontroleerd.
zoals meerdere reageerders hier al schrijven dat uitlijnen na het wisselen van banden niet nodig is, daar hebben zij helemaal gelijk in, of de receptionist zou als je de auto gaat brengen al gezien hebben dat je een verkeerde bandenslijtage hebt en uitlijnen noodzakelijk is.
ik wens je veel succes met jouw komende onderhandelingen met het garagebedrijf, kom je er niet uit schakel dan de bovag in.

ton