Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jokesk
jokesk - 05-02-2010 17:59:29
Auto & Vervoer

Groot onderhoud + 4 banden vervangen

Ik zou aan de garage ook eens vragen waarom uitlijnen en niet eerst met balanceren het probleem oplossen.
wat maakte hett dat de garage voor uitlijen heeft gekozen? bepaalde slijtage aan de 'nieuwe' banden was niet te zien dus ook niet dat daarom de auto uitgelijnd moest worden.
trouwens, als onze garage extra hoge kosten moet gaan berekenen bellen ze me altijd eerst op over het waarom en of ik er mee eens ben.
aanrader:
voortaan bij de garage zeggen dat onverwachte hogere kosten eerst met je ovelegd moet worden.

mocht je zomer en winterbanden hebben en die dus 2 keer per jaar moet verwisselen dan raad ik je aan om naar een echte bandenzaak te gaan.
daar weten ze wat ze doen en mocht je geen plek hebben voor het opslaan van de banden die op dat moment niet omliggen dan hebben zij meestal tegen geringe kosten opslag mogelijkheden. daar worden de banden in een goed bandenklimaat opgeslagen. (drogen niet uit e.d.)

ik kan wel nog meer neerpennen maar dan val ik in herhaling van andere antwoorden en die staan er al genoeg.
succes met wat je nog gaat ondernemen,