Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 06-02-2010 12:52:17
Geldzaken & Recht

Nederland apenland.

[quote]dit lijkt wel een forum voor bejaarden 65++ cda ers, o wat hebben we het goed en o wat wonen we in een fijn land……ik val in geen van de genoemde categorieën; ik ben een gewone vent van middelbare leeftijd, die ook gewoon moet werken voor zijn centjes.
[quote]ja wanneer je nederland met landen waar oorlogen of natuurrampen vergelijkt, hebben we het niet zo slecht. maar je moet appels niet met peren vergelijken.en waarmee moet je het dan wel vergelijken? alleen met landen waar het zogenaamd beter is? en waar mag dat dan wel zijn? onderbouw je verhaal eens.
[quote]en nee het is geen borrelpraat, wat wel borrelpraat is dat het hier zo goed is.van borrelpraat is sprake wanneer je loze kreten slaakt, zonder enige onderbouwing of bewijs. daarbij liefst compleet niet terzake doende terminologie hanterend (zoals "apen"). en dat is precies wat jij hier doet.
[quote]ik ben per definitie ook niet tegen het koningkijkhuis, maar wel tegen het fijt dat deze heren en dames veel belasting geld van ons alle misbruiken. je kunt zelfs bijna zeggen dat ze misbruik maken van hun positie. een koningin hoort een soort moeder van het volk te zijn, in een tijd dat het met het volk niet zo best gaat, is het niet netjes dat dan de moeder van het volk meer en meer (belasting) geld uitgeeft.volgens mij is dat nu juist wat het parlement recentelijk aan het doen is: eens goed kijken naar de budgetten voor het koninklijk huis. nooit eerder heeft de politiek zo nauwlettend gekeken naar deze budgetten.
[quote]die bekeuringen die krijgen we van die apen in zwarte pakken, ja als er te bekeuren valt dan zijn ze daar, maar wanneer je deze voor iets nodig hebt, zijn ze er niet.
heb je wel is aangifte gedaan voor bijvoorbeeld: oplichting, mishandeling, vandalisme ….. helaas ik moet zeggen ja, en ook moet jk dan mee delen dat je er nooooooit meer wat van hoort. maar dat is ook logisch, het heeft geen prioriteit, het schrijven van bekeuringen wel.flauwekul. heb beroepsmatig veel met de politie van doen gehad en kan je melden dat er heel hard gewerkt wordt. wanneer daders van bijvoorbeeld mishandeling of vandalisme bekend waren, werd daar meestal heel snel actie op gezet.
[quote]en nederland met landen als: cuba, noord-korea vergelijken ja dat is weer appels met peren vergelijken.nogmaals: waarmee dan wel? geef eens voorbeelden van landen waar het allemaal zoveel beter is?
[quote]en over het strooien, heden week zijn er weer aantal ongelukken geweest doordat er niet gestrooid is, ja het is heel makkelijk om te zeggen het zout is op dus strooien we gewoon niet. maar het is ook mogelijk om te strooien met alternatieven, denk aan zand of fijn grit.er zijn ongelukken geweest doordat de weersomstandigheden voor gladheid zorgden en mensen toch op pad denken te moeten gaan. je weet dat je dan bepaalde risico's loopt....