Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harrezoon - 06-02-2010 14:40:27
Computers & Telefonie

Verbieden hard geluid reclame blokken

Het wordt hoognodig tijd dat wat betreft harde geluiden en ook drukke, snel achter elkaar lopende beelden verboden worden. televisie is bedoeld voor informatie en ontspanning. voor radio geldt uiteraard hetzelfde. evenals aankondigingen van op handen zijnde programma's welke binnenkort worden uitgezonden. allemaal veel te druk, te hard en veel te vaak. nogmaals tv en radio zijn hier niet voor bedoeld.
sommige mensen hebben hier, en gelukkig, geen last van. er zijn echter legio mensen die hier uitermate last van hebben. dit is geen aanstellerij, dit gaat heel veel mensen door merg en been. het moet tegenwoordig allemaal snel en met een hoop bombarie. dit heeft geen toegevoegde waarde, het slaat helemaal nergens op. mensen die denken dat zij verstand hebben, om onderwerpen zo te produceren zijn hier niet voor geschikt. dit is een ergernis voor de mensheid. wees verstandig en keer om. radicale verandering dat is het motto!!
maak radio en televisie met verstand, zo gaat de mensheid hand in hand!

j. aarsen.