Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 07-02-2010 10:13:04
Geldzaken & Recht

Nederland apenland.

[quote]er is een groot verschil tussen kritiek en negativiteit
heel correct. je mag wat mij betreft altijd kritiek leveren, mits deze berust op goed doortimmerde ideeën. wat topicstarter hier doet is gewoon maar wat in het luchtledige krijsen, zonder enige onderbouwing.

je mag van mij best vinden dat er hier van alles niet deugt, maar geef dan wel aan waarom iets niet deugt. simpelweg onwaarheden verkondigen en gescheld is geen discussie voeren, maar gewoon schreeuwen om het schreeuwen.

ik heb topicstarter nu al een paar keer gevraagd eens wat voorbeelden te geven, maar ik heb nog steeds niets gezien. en zo gaat het vaak in discussies: op het moment dat je om echte inhoud vraagt, onderbouwing van het geschreeuwt wilt zien, dan valt men stil en weet niets meer te zeggen. oftewel: men heeft kennelijk geen idee van waar men over praat en roept maar wat, omdat anderen dat ook roepen. dat heet nou negativiteit.