Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stanleyvc - 08-02-2010 12:16:35
Geldzaken & Recht

Nederland apenland.

Wat “holpen” beweert dat ik onwaarheden verkondig en dat ik loop te schelden is niet waar en tevens ben ik ook niet aan het schreeuwen !!!

ik start een discussie om dat ik vind dat het banaal is wat hier gebeurd, mijn dochter is enige jaren geleden in elkaar geslagen/fiets in elkaar geschopt. er is aangifte van ons en van de school tegen de dader gedaan, de schade zou mee genomen worden in het pv en zou dan verhaald worden, na heel veel bellen word het aan de zijde van de politie doodgezwegen en komt er geen informatie. de dader zou een straf via halt gehad hebben en daar blijft het bij.
dit is een van de vele vele zaken die ik heb mee gemaakt.

nog een voorbeeld aangaande de politie, een politie agent geeft toestemming aan mijn buurman om iets in mijn tuin te verwijderen wat mijn eigendom is . daarna spreekt deze op mijn voicemail in dat ik dit de buurman niet mag beletten anders had deze toestemming om direct 112 te bellen en ik zou dan opgesloten worden !!!

dit waren 2 van mijn eigen zaken, de zaken van andere mensen hoef ik niet te herhalen dit zijn immers bekende zaken welke uitvoerig bij diverse consumenten programma ’s de afgelopen periode geweest zijn.

nog een voorbeeld:
op een moment dat iemand een contract heeft met een energie bedrijf of een telekombedrijf en dit bedrijf levert geen diens of product dan mag de consument (klant) niet zeggen jullie leveren niet, dus ik betaal niet meer. ik moet als klant bewijzen dat de leverancier niet nakomt wat er is afgesproken, dit terwijl het storneren van een rekening direct lijd tot verzuim van de klant en vaak levert dit gelijk weer extra kosten op . bijvoorbeeld administratie kosten a €: 25.—

nog een voorbeeld:
energie: ik betaal voor het hoge tarief: €: 0,10483 dit terwijl de energieheffing €: 0,13257 dus ik betaal bijna €: 0.03 cent (meer dan 125%) meer voor belasting dan voor het product wat ik afneem. stel dat de supermarkten of autobedrijven dit zouden doen even hun producten 25% duurder maken!
dan de benzine prijzen en de accijns; dit is hetzelfde, een benzinepomp kan praktische niet concurreren (op brandstof prijzen) want de literprijs is grotendeels belasting over belasting.

de wegenbelasting; we betalen nog niet voldoende om gezellig met ons alle in de file te staan; vanaf januari gaat de belasting weer is met 6.5% omhoog. dit terwijl er de afgelopen jaren weinig tot niets aan de verbetering van de wegen (knelpunten) gedaan is.


nee heren en dames lang leven nederland.