Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-02-2010 19:41:05
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

Ach vladja,

u mag het onzin vinden, maar de werkelijke schade bestond uit een total-loss verklaarde opel commodore station. dat verzekeraars er mee wegkomen om niet meer te vergoeden dan de dagwaarde is natuurlijk ook een misstand, omdat ik met dat bedrag onmogelijk opnieuw zo'n fantastische auto kon aanschaffen.
verzekeraars hebben gewoon te veel macht en ik probeer daar zo af en toe een beetje aan te morrelen en niet geheel zonder succes. dat zouden meer mensen moeten doen, maar helaas, slechts weinigen laten zich niet zonder meer naar de slachtbank leiden.
wie zich niet verzet tegen dit soort misstanden moet niet zeuren als hij/zij daardoor getroffen wordt.
wat in dit land verkeerd geregeld is, is de aansprakelijkheid. het risico dat verbonden is aan het veroorzaken van schade kan men bij een verzekeraar onderbrengen, omdat het daarmee gemoeide bedrag niet door iedereen is op te brengen, maar de aansprakelijkheid moet m.i. blijven rusten op de persoon die de schade veroorzaakt.