Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-02-2010 23:31:30
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

[ dat van die 30 werkuren geloof ik eenvoudigweg niet: u heeft heus hier en daar wel wat uurtjes dat u niet werkt en daarin kunt u prima uw privézaken afhandelen. dat is nu eenmaal het risico dat aan het leven verbonden is. iets anders wordt het wanneer u door een dergelijk voorval daadwerkelijk uw werk tijdelijk niet kunt uitvoeren, waardoor u inkomsten misloopt; in dergelijke gevallen kunt u inkomensderving claimen.
meneer holpen, om te beginnen heb ik maar één verzekeraar eruit gegooid, meer hoefde niet.
als u mijn verhaal met de vereiste aandacht gelezen zou hebben zou u geweten hebben dat alle door mij genoemde activiteiten waaraan ik die 30 uur heb besteed, voornamelijk op doordeweekse dagen tussen, ruim genomen, 8.30u en 17.30u verricht kunnen worden. werktijd dus. overigens wil ik ook niet dat er beslag gelegd wordt op mijn vrije tijd. dat het werkelijk om 30 uur ging zou ik alsnog kunnen reconstrueren, maar dat wordt een wel erg lang verhaal, dat doe ik dus niet. nou vooruit, een klein stukje dan. kunt u zich er een voorstelling van maken hoe een mens zich voelt als hij heel even oog in oog heeft gestaan met magere hein? enig idee hoeveel adrenaline er dan vrijkomt en hoe lang het duurt voordat dit weer tot gebruikelijke waarden is gezakt? de crash was om 9.10u. twee uur later was ik weer thuis. in uw optiek had ik zeker om 11.30u weer aan het werk kunnen zijn...?

quote=druifje01 schreef op maandag 8 feb 2010, 22:45]zoek je je gelijk op deze site? het lijkt er erg op. spits je vraag eens toe op de precieze punten waar je je onzeker in voelt. uit je nu en dan bozige reaktie kan men konkluderen dat je iemand een veeg uit de pan wilt geven en hier bijval zoekt.
er zitten heel wat nare gevoelens onder, waar hebben die echt mee te maken?
druifje gaat op de psychologische toer, als oprechte amateur. mag hoor, maar het slaat echt nergens op. ik was en ben gewoon benieuwd hoe er over gedacht wordt dat verzekeraars teveel macht hebben en het kennelijk, althans sommige, heel gewoon vinden dat mensen die door andermans schuld schade ondervinden een deel daarvan zelf moeten dragen. mensen denken vaak niet door, dat blijkt uit veel reacties. als ik autoschade heb moet die hersteld worden. nieuwe onderdelen en arbeidsloon vormen samen het schadebedrag.
het loon van de monteur telt dus mee, maar mijn eigen gederfde inkomsten zou ik niet in rekening mogen brengen? beetje inconsequent.
voor de rest voel ik me nergens onzeker over en koester ik ook geen nare gevoelens.