Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-02-2010 15:36:30
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

Tp schreef op dinsdag 9 feb 2010, 00:08: volgens mij is het zo in dit land geregeld dat je maar naar de rechter moet stappen om je indirecte kosten vergoed te krijgen! een verz. mij vergoedt alleen de daadwerkelijke schade, de rest ga je maar via de rechter claimen!
tevens zou het zomaar kunnen zijn dat de voorwaarden waar verzekeraars mee werken na zijn eerste schadeclaim iets zijn gewijzigd. zou me niets verbazen, dit fraudeurtje maakt er nogal een potje van met dubbeltarief claimen...

[edit - redactie]
grappige reactie wel, tp.
om te beginnen herhaal ik nog maar eens dat iedere ondernemer zelf mag bepalen welk uurloon hij in rekening brengt, dat hoeft niet bij iedere klant even hoog te zijn.van fraude is dus geen sprake.
wat dat naar de rechter stappen betreft: voorlopig houd ik het erop dat de verzekeraars daar een beetje bang voor zijn, anders zouden ze mij wel voor het blok gezet hebben. dat mij destijds die 1500 gulden als smartegeld en niet als inkomstenderving werd uitgekeerd spreekt wat dat betreft boekdelen. dat een gang naar de rechter niet nodig hoeft te zijn wordt overigens geïllustreerd door de firma die mij onlangs zonder morren twee uur inkomstenderving uitbetaalde. kennelijk vond men dat niet onredelijk.
[edit - redactie]