Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-02-2010 12:40:09
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

Sonjaatje,
de situatie die raadgever schetst zal mij nooit overkomen. ik plan mijn afspraken zo, dat ik altijd op tijd kan komen. mocht er door overmacht een situatie ontstaan waarin ik het niet meer in de hand heb, bijv. door een aanrijding, dan zeg ik de afspraak af en zal, mocht er toch een rekening verschijnen, deze doorsturen naar de veroorzaker van de aanrijding. overschrijding van de afgesproken tijd met vier uur is bij mij uitgesloten, zeker als het advocaten betreft.
eerder al had ik aangegeven dat als ik een fout maak, ik deze voor eigen rekening neem. ook lever ik wel eens gratis extra werk als anderen een fout maken, bijv. een gemeente, waardoor mijn opdrachtgever nadeel ondervindt.