Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-02-2010 13:43:19
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

Gerland,
alvorens het woord fraude te bezigen dient u eerst even na te denken of dat wel terecht is.
al eerder op dit forum heb ik aangegeven dat iedere ondernemer mag rekenen wat hij wil. destijds was mijn uurtarief meestal fl.50.-, maar soms week ik daarvan af. terzake van mijn schade had ik daar een erg goeie reden voor, zoals ik ook al uitgebreid heb uitgelegd. dat ik de verzekeraar van de tegenpartij nog een keer te pakken heb genomen had deze geheel aan zichzelf te wijten. voortdurend traineren van de afwikkeling van de zaak noopte mij, bij gebrek aan activiteit van mijn eigen rechtsbijstandsverzekering, de zaak dan maar zelf te gaan regelen, hetgeen mij weer de nodige uren heeft gekost die ik graag voor rekening van die verzekeraar wilde laten komen. en dat is gelukt. let wel, ik had het per brief van tevoren aangekondigd, dus men wist wat er komen ging.
men heeft er dus geen bezwaar tegen aangetekend dat ik fl.300.- niet heb teruggestort. ik ben zo vrij dat op te vatten als een stilzwijgend erkennen van mijn gelijk. ik zal de naam niet noemen, maar het betreft een verzekeraar waar vrijwel uitsluitend hoog opgeleide mensen terecht kunnen.
ter afronding: vind gerland het terecht dat mensen in loondienst niet getroffen worden door inkomstenderving in een situatie waar ondernemers daar wel onder zullen lijden?