Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-02-2010 16:12:10
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

Druifje01 schreef op dinsdag 9 feb 2010, 15:19: voor degeen die mijn antwoord niet begreep: ik ben toch wel dagen bezig geweest om een mijn foutieve rekening bij bon prix en bij wehkamp in orde te krijgen. 't ligt weliswaar een ander verhaal, maar ik zal de betreffende bedrijven geen uurloon in rekening brengen omdat ik door hun fout tamelijk lang werk had. ik word er soms niet goed van dat men waar het ook maar kan kosten op een ander wil verhalen en zo een nieuwe profiteer-moraal schept die buitengewoon onlogisch is. het woord "schade" is betrekkelijk en men kan er netjes maar ook brutaal mee omgaan.

druifje01, ik leef met mee. ik word er af en toe ook moedeloos van, zoveel fouten als ik op mijn bordje krijg. wat u en de meeste anderen hier wellicht zal verbazen is, dat ik vrijwel nooit de door mij gemaakte kosten en moeite claim. dat reserveer ik voor de grote jongens, zoals verzekeringsmaatschappijen.
nog een aardige. ooit had ik een fantastische ziektekostenverzekering, precies op maat, bij de maatschappij die ik er nu definitief uitgeknikkerd heb. toen kregen we hans simons als staatssecretaris die de medicijnkosten zonodig in de awbz moest onderbrengen, hetgeen enkele jaren later door minister els borst ongedaan werd gemaakt. deze kans liet mijn verzekeraar zich niet ontglippen: mijn prachtige polis werd gewoon opgeheven. ik heb dat destijds gekenschetst als eenzijdige contractbreuk, maar er viel niet over te praten.
die macht hebben de verzekeraars dus