Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-02-2010 20:58:57
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

Ik vind het eigenlijk wel amusant hoe er door de mensen gereageerd wordt. er zijn er maar weinig die echt ingaan op wat ik als vraag aan de orde heb gesteld op een manier die hout snijdt. zo is er nog niemand die mij antwoord heeft gegeven op het verschil in positie/recht tussen een werknemer en ondernemer bij (dreigend) inkomensverlies. onwil? onkunde? angst? geen idee, maar wel tekenend voor het peil van de reacties.
wel tref ik veel moraalridders die graag het woord fraudeur gebruiken. mag hoor, maar het staat wel een beetje dom als het niet nader toegelicht wordt.
klusman is zo ongeveer de enige die het snapt, al vrees ik dat hij op het punt van het claimen van de autoschade wel eens aan het kortste eind zou kunnen trekken, hetgeen ik dan toch wel als een misstand zou willen bestempelen.
mijn opel commodore was 'slechts'dertien jaar oud, toen ik crashte, dus nog geen echte oldtimer, maar in nederland was deze auto wel een stuk zeldzamer dan veel oldtimers. men kan zich dus afvragen hoe de schadeclaim bij een echte oldtimer eruit had kunnen/mogen zien, geld of een gelijkwaardige auto!