Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-02-2010 11:45:32
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

Hippo, het claimen is me een keer, via mijn manier, gelukt.
ik heb wel het voordeel dat ik een, voor mij pro-deo, advocaat in huis heb. anders worden die kosten hoog en is het niet zinvol.

ik vraag me wel af waarom mensen het probleem hebben om loonkosten te declareren. voor de verzekeringsmij. maakt het niets uit of je, je eigen inkomstenderving declareert of een derde inschakelt om de zaakjes te regelen.
dat je het dubbele tarief moet nemen is hun eigen schuld want zij vinden dat uitbetaling van het nettoloon voldoende is, omdat ze ervan uitgaan dat je het toch niet opgeeft aan de fiscus
het maakt voor de verzekeringsmij. geen verschil of het een ondernemer is of iemand in loondienst. zij betalen de inkomstenderving. ik denk alleen dat niet iedereen eraan denkt dit te deklareren. en tegenstanders hiervan: hebben jullie wel eens schade gehad? dan weet je ook hoeveel tijd je kwijt bent voor wat een ander je aandoet.