Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-02-2010 21:55:48
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

@hipppo

wat een compleet smakeloze, onnadenkende, arrogante en volkomen zelfingenomen opmerking om te zeggen dat je kennelijk kunt "besluiten" om nooit ziek te worden.

vertel dat eens aan mijn buurman die onlangs op 34-jarige leeftijd te horen kreeg dat hij een ongeneeslijke vorm van kanker heeft en binnenkort zal overlijden, vrouw en twee jonge kinderen achterlatend. maar ja, hij heeft dan ook waarschijnlijk niet "besloten" om niet ziek te worden. sorry, maar ik vind het werkelijk een misselijkmakende opmerking, waarmee je hele volksstammen die ziek zijn wegzet als een stelletje simulanten.

verder klaag je behoorlijk dat je als ondernemer van alles en nog wat moet betalen. was dan werknemer geworden, als je dat niet wilt! je weet toch van tevoren dat je als ondernemer bepaalde zaken zult moeten accepteren. natuurlijk wil iedereen overal minder voor betalen. maar bepaalde zaken horen nu eenmaal bij het ondernemerschap: ondernemen betekent nu eenmaal risico's nemen. daarbij kan het je heel goed vergaan en kun je heel goed gaan verdienen, maar het kan ook minder goed gaan en dan heb je inderdaad niet zo'n best inkomen. op dat moment moet je je gaan afvragen of het ondernemerschap wel iets voor jou is. misschien ben je wel gewoon niet zo'n hele goede ondernemer als je bepaalde dingen niet kunt betalen? ook hier geldt inderdaad weer dat je wel de lusten van het ondernemerschap wilt, maar niet de lasten.

kortom: met jou valt echt geen discussie te voeren, je bent alleen maar uit op je eigen gelijk en je acht jezelf nogal wat beter dan anderen. ik vind je standpunten vooral erg kortzichtig, maar goed, het zij zo. ik wens je veel succes!