Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-02-2010 20:14:10
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

Amusant, hoe sommigen reageren op mijn opmerking dat ik besloot nooit meer ziek te worden. kennelijk hebben tp, birdies en holpen nooit gehoord van ironie.
wat ik bedoelde was, dat ik me domweg niet kon permitteren ziek te worden, omdat verzekeren tegen tijdelijke arbeidsongeschiktheid ook geen optie was, vanwege de krankzinnig hoge premie die daarvoor betaald moest worden.
wel eens gehoord van loesje? die schreef ooit: "ik besloot dat ik alles kon".
duidelijker kan ik het niet uitleggen.
nog even iets over fraude, speciaal voor de moraalridders die mij dat voor de voeten gooiden.
die rakker die mij destijds die botsing bezorgde heeft er geen been in gezien de politie regelrecht voor te liegen over de toedracht, in een poging de schuld op mij af te wentelen. ik stond erbij en luisterde ernaar. mijn verhaal bleek later door de politie in het proces verbaal volledig verdraaid te zijn. toen ik ze daar later over opbelde was de reactie: waar maakt u zich druk over....er was een getuige, maar de politie vond het niet nodig haar ook een verklaring te laten geven. omdat de verzekeraar van de tegenpartij geen enkele activiteit ontplooide terzake van de afwikkeling van de zaak heb ik ze enkele maanden na de botsing maar eens telefonisch om opheldering gevraagd, wat eigenlijk de taak was van mijn eigen rechtsbijstandsverzekering. ik kreeg toen te horen dat ze nog zaten te wachten op de getuigeverklaring die wij zouden hebben. dat die er niet was wisten ze dondersgoed, want ik had ze enkele uren na de crash zelf volledig op de hoogte gesteld van de toedracht en alle ins en outs.
gek hè, dat ik me niet zo welwillend heb opgesteld naar die lui.....
op mijn verzoek heeft de getuige alsnog haar verhaal gedaan, dat voor honderd procent overeenkwam met mijn relaas.
uiteindelijk had men dus geen andere keus dan mijn claims honoreren.