Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-02-2010 09:31:03
Huishouden & Energie

Energie direct

Ik was klant bij energie direct. de rede van me opzegging was dat ze een dochterbedrijf zijn van essent die samen met het duitse bedrijf rwe ging werken. het bedrijf rwe werkt totaal niet milieu vriendelijk en vond het ook allemaal erg scheef aangezien essent reclame maakt dat ze dat wel zijn. dan hoor je ook niet met zo'n bedrijf samen te gaan. vandaar dat ik het opgezegd heb bij energie direct en na deze reacties gelezen te hebben ben ik blij toe dat ik heb opgezegd heb en mag ik zo te lezen dankbaar wezen dat dit allemaal probleemloos verlopen is. het opzeggen dan want we betaalde wel idioot hoge rekeningen bij energie direct.

ik zit nu bij chreenchoise en betaal ik minder dan dat ik bij energie direct. ik vindt chreenchoice erg goed en heb nooit problemen met ze. omdat het onmogelijk is om volledig groenestroom te bieden compenseren ze het met bomen te planten.