Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-02-2010 16:15:19
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

Maar het kan dus wel
nogmaals: vertel dat eens aan diegenen die geheel buiten hun schuld kanker krijgen en daaraan overlijden - zoals mijn buurman.
nee, hipppo, ik ben niet degene die overreageert. jij bent degene die er nogal vreemde ideeën op nahoudt, kijk de reacties er hier nog maar even op na; het moet je toch opvallen dat je bijzonder weinig bijval krijgt.
wat betreft ironie: als je iets ironisch bedoelt, dan zul je dat toch anders moeten neerschrijven. tenslotte haal je de ironie compleet weg met de hier door mij aangehaalde opmerking.

ik vraag me af hoe je zou reageren als jij morgen van de dokter te horen krijgt dat je een ongeneeslijke ziekte hebt en dat je binnen een paar maanden er niet meer zult zijn. "besluit" je dan weer gezond te worden?

maar goed, het heeft geen zin meer met jou te discussiëren, want je bent zo verschrikkelijk overtuigd van je eigen gelijk dat je horende doof en ziende blind bent.