Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-02-2010 20:04:47
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

@hipppo:
bewijsvoering???? ik probeer helemaal niets te bewijzen, ik probeer je alleen duidelijk te maken dat niet iedereen het met jouw zienswijze eens is. hoeft ook niet, we leven nu eenmaal in een vrij land en mogen gewoon onze mening hebben. geldt net zo goed voor mij als voor jou.

voor alle duidelijkheid: ik ben het helemaal met je eens als je alle daadwerkelijk geleden schade vergoed wilt hebben. het enige waar we over van mening verschillen is wat daar allemaal onder valt. ik vind - en met mij vele anderen - dat je te ver doorschiet.

je vraag was heel simpel: wat vinden wij hiervan? welnu, dat vind ik ervan! als je niet tegen die kritiek kunt, stel dan die vraag niet!

vervolgens maak je enkele opmerkingen die je kennelijk "ironisch" bedoelt. helaas, die boodschap kwam niet over. dat je dat verduidelijkt, prima. maar vervolgens beweer je met droge ogen dat als dezelfde bewering wel serieus bedoeld was geweest, dat ook gewoon een valide redenering was geweest. als ik daar vervolgens iets van zeg, reageer ik opeens overspannen, volgens jou. tsja.... het zal wel....

mijn conclusie kan niet anders zijn dan dat je niet wilt weten wat anderen ervan vinden, maar dat je vooral bevestiging van je eigen ideeën wilt. helaas.... dan ben je hier aan het verkeerde adres: als je meningen wilt, dan krijg je die ook. moet je niet miepen als die meningen je niet bevallen!

hopelijk is het je nu duidelijk. zo niet: jammer dan. deze discussie is verder volkomen nutteloos, dus wat mij betreft is dit wel voldoende.