Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-02-2010 21:03:52
Garantie & Verzekeringen

Wat moet de verzekering vergoeden

@hrdwerrorman

met to bedoel ik topic opener, dus hippo.

ik vind dat hij zijn geleden schade moet kunnen verhalen op een verzkeringsmaatschappij. als hij eigen baas is, kiest hij er zelf voor om zijn ziektekosten te verzekeren of niet. de premies zijn heel hoog. als hij niet verzekerd is, mag hij geheel terecht de schade die hij geleden heeft, declareren. waarom zou hij maar 50% vergoed moeten krijgen? ik kan begrijpen dat hij zijn uurtarief aangepast heeft. een werknemer kan zich inderdaad ziek melden of soms in de baas zijn tijd wat dingen regelen.

wat me verder hier opvalt is dat hippo aardig aangepakt wordt door de vaste reageerders/experts. met name vladja heeft een manier van reageren die ik niet goed kan plaatsen. het lijkt wel of ze zo veel ervaring hier heeft met reageren, dat zij meent te bepalen waar iemand het over mag hebben of hoe ie mag reageren. staat het haar niet aan, begint ze initimiderend te schrijven.

en dat hippo besloten heeft om niet ziek te worden, was voor mij wel duidelijk ironisch bedoeld. over het algemeen is ziek zijn een keuze. sommige melden zich al ziek als er een scheet dwars zit. een ondernemer gaat door en tergt vaak zijn lichaam simpel omdat hij nu eenmaal door moet werken. daarmee "kweek" je weerstand en leer je je lichaam sterker te worden. de buurman van holpen heeft die keuze niet, zo zijn er nog meer natuurlijk. maar ook hier de heftige reactie van holpen.

het is dat hippo aardig vasthoudend is, een andere to had allang afgehaakt bij zulke heftige reacties.