Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vu
vuurdraak - 16-02-2010 17:26:23
Geldzaken & Recht

Belasting snapt het niet

[quote=marcel75 schreef op dinsdag 16 feb 2010, 09:13]tja, hoe spijtig ook voor u, dan moet ik me aansluiten bij vladja. misschien is het mogelijk dat de notaris via zijn ingangen bij de belastingdienst nog wat kan betekenen.


helaas ,zelfs de notaris lukte het niet.
ik heb ze vandaag maar weer gebeld want die terugbelactie van de belastingdienst,tja ze hebben mij weer niet terug gebeld.
beloven dat het nu goed gaat (ha ha) wacht pas 2 jaar hierop.
deze mevr vroeg of ik niet even naar amsterdam kon om dit te bespreken.
ben je nu helemaal gek ,dan ben ik 1.5 uur onderweg en maak ik weer kosten en dan is het nog maar afwachten of het wel goedkomt.
ik heb ze gezegt dat ik een brief van de belastingdienst terug verwacht dat het nu allemaal juist geregeld is voor 1 maart zo niet, dan neem ik contact op met de ombudsman ,kassa en iedereen die maar naar mijn verhaal wil luisteren.
er zullen heus nog wel meer mensen zijn die problemen met de belastingdienst hebben.
en als ze aan mijn loon durven te komen dan kom ik wel persoonlijk naar amsterdam en dan bellen ze de politie maar want dan ga ik niet eerder weg dan dat het wel goed geregeld is.
aangezien ik altijd zeer beleefd blijf en nooit agressief word word mijn geduld nu wel zeer op de proef gesteld.
maar ja nog even afwachten tot 1 maart.

een vuurspuugende vuurdraak