Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-02-2010 17:21:22
Geldzaken & Recht

Hotel gold card

Iemand heeft het voor me uitgezocht en ik met het inderdaad naar dat adres sturen wat onderaan de broef staat. telefonisch contact is er ook geweest met des betrefende organisatie. als het goed is schiet het niet op om het aangetekend te sturen omdat er bij postbussen niemand zit. dus ik stuur het op de gewone manier en ze kunnen de pot op als ze zeggen dat ze niks ontvangen hebben. het moet voor 25 februari daar aangekomen zijn maar dan is het er al lang. ik heb precies hetzelfde gedaan en 4 rekening nummers laten blokkeren.

ik wacht het incasso gebeuren anders wel af en dan nog is het allemaal niet rechtsgeldig!

het blijft inderdaad stom maar ja soms klinken dingen echt te mooi en nadat je heb opgehangen besef je wat je gedaan heb. en ik heb me ook al meteen aangemeld bij belmeniet.

ik hoop dat dit op een normale manier verloopt anders als het toch van me rekening gehaald word ga ik het hoogst persoonlijk bij hun ophalen.

grt p