Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-02-2010 14:51:13
Geldzaken & Recht

Hotel gold card

Meneer [edit redactie] gaat mij nu ook al bedreigen. nu gaan we het krijgen hoor.

hierbij zijn bedreiging:

blijkens uw uitlatingen heeft u iets tegen mij. dat mag, wat niet mag is mensen op fora uitmaken voor bedrieger of crimineel. daarvoor zult u toch een uitspraak voor moeten hebben van een rechterlijke instantie. tot die tijd maakt u zich schuldig aan smaad. ik verzoek u dan ook vriendelijk doch dringend uw post te verwijderen. geeft u hier geen gehoor aan zal ik de post laten verwijderen door de beheerder/ moderator en niet schromen juridische maatregelen te treffen tegen u.

met behoud van alle rechten en weren,
hoogachtend,

[edit redactie]

mijn antwoord:
[edit redactie],

u heeft op een gemene manier mij € 153,95 afhandig gemaakt. deze handels wijze is crimineel. mensen die er crimenele handelswijzen er op na houden zijn crimineel. ik nodig je hierbij uit om mij voor de rechter te slepen. ik zie de dagvaarding met belangstelling te gemoed