Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mamamama
mamamama - 19-02-2010 14:29:31
Huishouden & Energie

Oprit

Dag tamara,
iedereen die op jouw rubriek heeft gereageerd gaat voorbij aan het fijt dat jullie al een jaar lang het tuintje als p.plaats gebruiken zonder ruzie.
wij zitten met eenzelfde situatie zonder trottoir in een hofje om een parkeerplaats heen. dus iedereen kan zijn auto daar kwijt behalve in de weekeinden. toch hebben een aantal mensen ook hun auto's permanent in de tuin gezet. de reden o.a....tweede auto en het overzicht i.v.m. vandalistisch gedrag. dan de weekeinden dat er van buitenaf veel bezoek gebruik maakt van de p.plekken. ondanks dat ik het ook geen aangenaam gezicht vind wil ik je een tip geven.
nodig je buren uit op de koffie 'savonds en vraag hen wat ze er zo vervelend aan vinden na een gedogen jaar. stel hen eventueel voor er een heggetje of bloembakken tussen te zetten. ze weten dan dat jullie proberen een oplossing te zoeken.
kijk, het voordeel daarvan is, de eer die je aan jezelf houd. want wat er gebeurd als de buren naar de gemeente stappen? dat jullie de auto daar toch weg moeten halen. gedogen werkt alleen als er van niemand klachten komen.
veel succes.