Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-02-2010 17:39:59
Geldzaken & Recht

Hotel gold card

Ik kreeg volgende antwoord van de redactie van kassa:

het is niet gek dat u wilt dat dit gestopt wordt, alleen kan kassa er niet voor zorgen dat alle gevallen van (mogelijke) oplichting gestopt worden. het is onze eerste taak wekelijks een telvisieprogramma te maken en met de onderwerpen daarin een zo groot en breed mogelijk publiek te bedienen. het aantal klachten dat bij ons is binnengekomen over de hotelcard heeft ertoe geleid dat er wel is gesproken over het onderwerp, maar dat het niet is opgenomen in het programma. daarmee houdt onze bemoeienis met een onderwerp doorgaans op, omdat wij geen organisatie zijn als de consumentenbond of het juridisch loket, maar een vara redactie die probeert een zo goed mogelijk consumentenprogramma te maken waar zoveel mogelijk mensen iets aan hebben.

wij hebben overigens wel contact gehad met de directeur van hotelcard, en van hem de garantie gekregen dat gegronde klachten opgelost zullen worden. wij hebben niet de mankracht om daarnaast iedere klacht individueel voor te leggen.

met vriendelijke groet,

redactie kassa

blijf de redactie dus mailen, ook alle nieuwe slachtoffers.
dan wordt het vanzelf een interessante zaak voor een uitzending.