Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-02-2010 21:08:54
Geldzaken & Recht

Offerte rechtsgeldig?

Sonjaatje heeft wel een punt, zoals ik al eerder zei, ik vind het ook vreemd dat je maand hebt om te retourneren.

------de apotheek mag inderdaad geen medicijnen terugnemen als deze de deur uit zijn geweest. dit is een strenge eis van de inspectie. de reden is dat zodra medicijnen de deur uit zijn de apotheek geen zicht meer heeft op de bewaaromstandigheden van de verpakking en dus niet meer garant kan staan voor de kwaliteit ervan. de eis lijkt soms overdreven, maar voor de apotheek staat gegarandeerde kwaliteit voorop.---http://www.apotheekjonkers.nl/index.php?page=apotheeknieuws">apotheekinfo

verwacht dat voedingssup. niet onder de strenge regels en eisen vallen en met voedingssuplementen ed zal het gezondheidsrisico ook minder of geen zijn, anders dan met medicatie wellicht, maar toch.......jij kunt verpakking die maand wel in de zon hebben laten liggen grillen........of laten liggen in de auto met vorst.......zal kwaliteit ook niet beter op worden lijkt me.