Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-02-2010 19:06:47
Voeding & Gezondheid

Suplementen en merken

Dat is een heikel punt. allereerst is de prijs van het product niet bepalend voor de kwaliteit, d.w.z. het is niet per se zo dat duur goed is en goedkoop slecht. helaas is het wel zo dat veel goedkope vitamine preparaten bestaan uit synthetische bestanddelen die minder goed worden opgenomen, je hebt er minder aan. de duurdere hebben vaak een samenstelling die beter opgenomen wordt, maar het is wel zo dat hier enorme marges op gemaakt worden, de vitamine-fabrikanten weten ongelofelijke winsten te behalen op deels gebakken lucht.

je zult iemand moeten zoeken die er echt verstand van heeft om uit te vogelen welke voor jou de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben.