Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-02-2010 20:45:46
Computers & Telefonie

Pretium

Freunde und freundinnen,

ich hab auch noch ein schöner zusatz!
zie http://www.ez.nl/pv_obj_cache/pv_obj_id_0ccdf0e386ae153ebdc7f4e04ebbe9f9b60f0200">hier. de heer n.c. jue (voorzitter van de directie van ing retail nederland) schrijft hier aan de heer f. heemskerk (tot voor kort staatssecretaris ez) dat het verbod van automatische incasso na "cold calling" van consumenten zal worden gehandhaafd. dat wil zeggen dat het incassocontract tussen ing bank en bedrijven, die ondanks klachten en waarschuwingen in deze praktijk volharden, zal worden beëindigd. zoals u weet maken telepiraten volop gebruik van automatische incasso na cold calling, terwijl automatische incasso na een telefonisch verkoopgesprek zonder dat er sprake is van een reeds bestaande relatie tussen de betrokken consument en de aanbieder, verboden is. het beëindigen van het incassocontract tussen de telepiraat en zijn bank, betekent dat de telepiraat geen bankrekeningen van consumenten meer kan plunderen!

als u onlangs (dus na 6 januari 2010) bent gestrikt door pretium of suprieur en uw rekening wordt geplunderd, moet u vooral klagen bij:

voorzitter directie ing retail nederland
de heer n.c. jue
postbus 1800
1000 bv amsterdam

u kunt dan verwijzen naar zijn brief aan de heer heemskerk. voor andere telepiraten moet u waarschijnlijk bij andere banken zijn, want die zitten niet allemaal bij ing bank. ik zal de telefoongids binnenkort actualiseren met dit mooie nieuws en een voorbeeldbrief.

gesundheit!
herrdoktoroetker