Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 25-02-2010 09:50:57
Computers & Telefonie

Inlogprobleem

[quote=hutch schreef op donderdag 25 feb 2010, 00:36]......wat ik mij wel afvraag, waarom krijg ik dit probleempje na een automatische update van windows? daarvoor nooit last gehad.........
gr. hutch

dat is nu precies de reden waarom ik die 'automatische updates' van windows altijd permanent heb uitgeschakeld. je weet nooit wat er precies gebeurd bij een 'update' en heel vaak gaat er iets mis met een bepaalde functie waarmee je voorheen nooit problemen had.
het is een mooi systeem van microsoft om windows automatisch steeds te laten bijwerken, maar dat werkt alléén goed als de updates ook voor 100% betrouwbaar zijn!, anders is het middel (de updates) erger dan de kwaal (het oplossen van problemen).
hoe vaak lezen we hier op dit forum niet dat mensen juist een probleem krijgen ná een update? meestal moet dat dan weer opgelost worden met een update voor de update. mijns inziens deugt een dergelijk updatesysteem niet en zadel je gebruikers onnodig op met problemen.

mijn methode is dan ook, installeer het laatste officiële servicepack en schakel daarna die automatische updates uit. laat alle updates die daarna komen aan je voorbij gaan tot er weer eens een officieel servicepack uitkomt en installeer dat dan. mocht je op gegeven moment toch een probleem hebben met een bepaalde functie, dan kun je altijd nog kijken of daar een speciale update voor is en die dan installeren.

freya