Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 25-02-2010 10:43:31
Computers & Telefonie

Inlogprobleem

[quote=edwardus schreef op donderdag 25 feb 2010, 10:22]freya, ik begrijp je kritiek en ben het ten dele met je eens, maar zo mis je wel een hele tijd hotfixes voor echt nijpende zaken, elke keer zit er wel wat bij dat een gapend gat dicht, waardoor je computer niet meer a la minuut kan worden overgenomen......
in principe heb je daar helemaal gelijk in, maar mijns inziens wordt het risico dat je loopt om daadwerkelijk slachtoffer te worden heel erg overschat. het risico dat je loopt om een 'probleem' te krijgen na een update is naar mijn mening veel groter en dan is voor mij de keuze eenvoudig.
vanaf windows 95 heb ik die automatische updates uitstaan en alleen complete servicepacks geïnstalleerd en heb tot nu toe dus ook nooit 'spontane' problemen als gevolg van een update gehad en van hackers heb ik echt nog nooit last gehad.

een fatsoenlijk beveiligingspakket (virusscanner, firewall enz.) en een verantwoord surfgedrag zijn volgens mij nog het meest belangrijk om een 'schoon' en 'veilig' systeem te houden.

freya