Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jank - 26-02-2010 17:23:58
Winkels & Webshops

Losse centen ellende

[quote=woodwood schreef op vrijdag 26 feb 2010, 17:17]dus als zuinige nederlander heb je aan de losse cent op zich niet zoveel meer om wat mee te betalen bv € 6,98 wordt je nu toch mooi 2 cent door de neus geboord, ik bedoel maar tel dit eens op dag in dag uit bij al je boodschappen, ja dat is kassa maar niet voor de kopende klant.
en voor al die andere zeuren, wat nu met een bedrag van € 6,97? zijn jullie dan allemaal ook zo sportief en principieel, om de afronding naar beneden te weigeren. of steek je dan die 2 cent wel in je zak?
naast het beperkt aantal zinnige reakties/antwoorden in dit topic, mag omwege de vele zeuren er van mij wel een slotje op dit topic.