Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
arnobratvic - 26-02-2010 18:21:44
Winkels & Webshops

Losse centen ellende

Stuur mij s.v.p. geen lossen centen, want je krijgt ze geheid terug. maar ik betuig wel hulde aan die winkeliers die nog normaal met geld (dus ook met centen) omgaan, en dus niet meedoen aan die afrondingsmanie. immers: het begint met 1 cent, daarna wordt op 2 cent afgerond, en voor je het weet wordt op de stuiver afgerond, waarna het dubbeltje aan de beurt is. en inderdaad: die afrondingen werken uiteindelijk nooit in het belang van de klant.
in ons omringende landen zijn de winkeliers blijkbaar wèl klantvriendelijk wat betreft het letten op de centjes.
ik doe mijn boodschappen trouwens bij de aldi niet alleen om hun centenbeleid, maar ook door de gunstige prijs/kwaliteitsverhouding van de artikelen.
en wat betreft de reactie: "iedereen moet digitaal": nou dat zullen de "analogen" echt wel zélf uitmaken.en als die bij bepaalde winkels niet meer terecht kunnen, dan gaan ze gewoon naar winkels die nog wèl het belang van de klant hoog in het vaandel hebben.