Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-02-2010 18:40:01
Garantie & Verzekeringen

Honden verzekering

Sinds vorig jaar augustus 2009 is mijn bouvier verzekerd bij nationaal spaarfonds wat onderdeel uit maakt van delta lloyd groep. en in december 2009 werd mijn hond ziek, had bloederige diarree. drie verschillende soorten medicijnen gehad, maar na het indienen van de declaraties kwam ik er al snel achter dat er zeer weinig werd vergoed. in de polisvoorwaarden wordt uitgesloten dat wanneer een hond parasieten heeft dit niet wordt vergoed. dit bleek dus bij mijn hond het geval. van de in totaal zo'n € 150,- die ik betaald heb aan de dierenarts kreeg ik ongeveerd net géén € 50,- terug. per maand betaal ik een premie van € 23,50.
dus ik zou adviseren leg maandelijk geld apart en wanneer er kosten komen om dit uit dat potje te halen. mijn verzekering heeft allereerst een looptijd van 4 jaar en daarna kan je hem weer met dezelfde periode verlengen. dit was voor mij de eerste huisdierenverzekering die ik afsloot. ik had hier ook nog géén ervaring mee. maar ik ben er nu snel achter dat er véél is uitgesloten.