Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-02-2010 19:35:36
Garantie & Verzekeringen

Honden verzekering

Hoi renedavids,
zoals al meermalen vermeld is dier & zorg van proteq een goede, wij hebben ruim 10 jaar een mops gehad en deze heeft erg veel problemen gekend. in 10 jaar tijd heb ik aan polis ongeveer 1000 euro betaald maar proteq heeft zeker meer als 5000 euro vergoed aan ons. eigenlijk moesten we steeds alleen als eigen deel de btw betalen, maar op een operatie aan zijn ogen van 800 euro betaal je graag 150 euro in plaats van de volle mep.
wij hebben nooit enige discussie over vergoedingen gehad, enige is dat we op advies van dierenarts een keer een niet vergoed medicijn hebben genomen maar dat was er goed van te voren bij verteld.
read zegt niet doen, want het kost teveel je kan beter zelf sparen maar ik zeg doen want voor die paar euro per maand ben je goed verzekerd. wat wij overigens wel deden als we bv een zalfje nodig hadden van 15 euro, we namen er een consult bij dan betaalden we zeg maar 60 euro en kregen we er 50 terug, dus zalfje was goedkoper op deze manier en de hond kreeg een extra check.
wij hebben dan wel extreme kosten gemaakt maar zijn echt altijd zeer tevreden geweest over de afhandeling (max 3 weken), ik hoop dat dit uw hond bespaard blijft maar nogmaals wij zijn zeer content geweest over proteq. we kregen zelfs na het inslapen een kaartje van ze.

vriendelijke groet
mastag
ps voor het bedrag wat read noemt, 15 euro per maand ben je al verzekerd, maar voor 20 euro per maand heb je alle extra's erbij. denk wel 1 operatie bv kost al snel een paar honderd euro.