Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kroonmeester
kroonmeester - 28-02-2010 01:13:07
Winkels & Webshops

Losse centen ellende

Terecht! ik waardeer het ten stelligste dat aldi nog afrekent zoals het hoort. niet alleen in nederland doch overal in europa. het is absurd dat er in nederland weer al (2) jaren na de introductie van de euro (€) weer de 'afronding' werd ingevoerd.

bij mij in deutschland - en ook belgië - wordt nog afgerekent op de cent en wisselgeld o.a. 1 & 2 eurocent is geen probleem alhier, integendeel men denkt er niet aan om af te ronden naar boven of naar onder. geld is geld!

dus u zit ook niet te wachten op de euromunten (of euromuntjes) van 5, 10, 20 en 50 cent?

je hoeft geen krent te zijn om de euromunten (of euromuntjes) van 1 en 2 cent te accepteren. de krenten(kakkers) - met hun dagobert duck-gevoel - zijn de detaillisten zelf, met o.a. een grootgrutter aan kop van het iniatief genomen.

geld = geld! ook de munten van 1 & 2 eurocent!