Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jank - 28-02-2010 19:53:01
Winkels & Webshops

Losse centen ellende

[quote=acjzr1 schreef op zaterdag 27 feb 2010, 22:57][quote=jank schreef op zaterdag 27 feb 2010, 10:53][quote=acjzr1 schreef op vrijdag 26 feb 2010, 21:14][quote=pietvoncken schreef op vrijdag 26 feb 2010, 21:11]misschien is het mogelijk om deze discussie ,,af te ronden''we komen er toch niet uit,net zo min als onze (ex)regering.

piet

veruit de beste reactie tot nu toe :)
nou ja, dat geldt dan ook voor mijn eerdere reaktie, slotje op dit topic heb ik toen geschreven.
maar door de veelheid aan reakties wordt denk ik niet alles meer gelezen. is ook eigenlijk ondoenlijk, als zoveel reakties niet meer ter zaken doende zijn. en doorgaan wordt er alleen gesproken over het afronden naar boven, hoe schandalig dat is, diefstal wordt het zelfs genoemd. het afronden naar beneden wordt door het gros niet genoemd, past waarschijnlijk niet in hun straatje.

beste "jank" ,
het gaat hier niet om "scoren".
ik heb enkel mijn waardering geuit m.b.t. de formulering van de reactie van piet.
indien uw reactie net zo "gevat" was geweest, oftewel : "net zo goed geformuleerd", dan had u een gelijkaardige reactie kunnen verwachten.
u blijkt echter geen taalkunstenaar te zijn en bent blijkbaar ook niet in staat om te accepteren dat de reactie van iemand anders dan u gewaardeerd wordt.
ik heb voor mijn eerste reactie op dit topic alle voorgaande reacties gelezen.
ik heb ook uw reactie gezienwaarin u begint over het afronden naar beneden...
ik ben tegen afronden!
tegen afronden naar boven...
maar...ook tegen afronden naar beneden!
iedere vorm van afronden betekent dat er iemand tekort gedaan wordt en dat er iemand benadeeld wordt.
winkeliers moeten verdienen.
zij zullen er dan dus echt wel voor zorgen dat zij niet aan de verkeerde kant van de afronding zitten!
kan er prima tegen, dat iemands anders zijn mening meer gewaardeerd wordt dan mijn standpunt, en scoren hoef ik al helemaal niet. was meer een reaktie, dat ik mij erin konvinden, dat de discussie hieromtrent wel gesloten mocht worden. zoals door meerderen geopperd.
en ja, dat ik over afronden naar beneden begon, ik probeerde het van 2 kanten te bekijken, het nadeel, dat je mogelijk hebt bij afronding naar boven en het voordeel dat je hebt bij afronding naar beneden. over dat laatste lees je bijna niets, het effect van afroding werd in mijn beleving erg eenzijdig belicht door veel deelnemers aan deze discussie.